01/04/2011

PLADEVENNERNE VENDER HJEM TIL RUST!Det er ingen hemmelighed, at Pladevennerne havde deres storhedstid, en DJ'ens renæssance, en lydens Romerrige, nede i kælderen på Rust. En klub, der er et kreativt fristed i det københavnske natteliv, der på alle måder adskiller sig fra den mainstream klubscene, der ellers dominerer byen. En klub med en agenda, der forsøger at bebude en alternativ stemning, der ligner ingen anden i byen. En sofistikeret klub.

Det var en tid med gratis booze, god stemning og vilde fester. Derfor er det nu på tide, og med stor glæde, at kunne annoncere vores tilbagevenden til hele Københavns ynglingsklub, Rust. Efter en pause på adskillige år, vil vi nu rejse os som en falden Fugl Fønix og igen indtage den hyggelige, stemningsfyldte og unikke kælder på Rust. Det kommer til at foregå fast, hver anden fredag pr. 1. Maj 2011, hvor vi vil åbne vores nye æra med en kæmpe fest.

Honey, we're home!

4 kommentarer:

 1. aprils nar?? rust fi dead

  SvarSlet
 2. Nej, det er rigtigt at vi har lavet en aftale med Pladevennerne om at køre klubben indtil sommer. Så ser vi hvad der sker efterfølgende.
  Det skal nok blive en god oplevelse for begge parter

  SvarSlet
 3. kommer det seje episke dansegulv tilbage!???
  Ja ja ja

  SvarSlet
 4. helt sikkert hvor? Helt sikket DER!

  SvarSlet