10/04/2011

Ne ne ne ne new year

PLADEVENNERNE RADIO EPISODE #7Således runder radioen det magiske runde tal 7. Denne aften havde vi hele Københavns modekonge, natteravnen Joe-Tech forbi for første gang, og han tegnede en brilliant tegning, som vi smider op på siden snarest. Du kan følge lidt med i tegningens udvikling i løbet af udsendelsen. Vi elsker dig, og du elsker os.Husk at du på fredag kan komme til fed fødselsdagsfest på Mesteren & Lærlingen!


01/04/2011

PLADEVENNERNE VENDER HJEM TIL RUST!Det er ingen hemmelighed, at Pladevennerne havde deres storhedstid, en DJ'ens renæssance, en lydens Romerrige, nede i kælderen på Rust. En klub, der er et kreativt fristed i det københavnske natteliv, der på alle måder adskiller sig fra den mainstream klubscene, der ellers dominerer byen. En klub med en agenda, der forsøger at bebude en alternativ stemning, der ligner ingen anden i byen. En sofistikeret klub.

Det var en tid med gratis booze, god stemning og vilde fester. Derfor er det nu på tide, og med stor glæde, at kunne annoncere vores tilbagevenden til hele Københavns ynglingsklub, Rust. Efter en pause på adskillige år, vil vi nu rejse os som en falden Fugl Fønix og igen indtage den hyggelige, stemningsfyldte og unikke kælder på Rust. Det kommer til at foregå fast, hver anden fredag pr. 1. Maj 2011, hvor vi vil åbne vores nye æra med en kæmpe fest.

Honey, we're home!