21/02/2011

PLADEVENNERNE RADIO EPISODE # 4
Endelig tilbage efter en aflyst mandag for 2 uger siden! En sen aften i Nørregade, hvor vi fik vores første opkald på radioen - her kan du i fremtiden ringe ind, når vi sender live på: 35 32 39 36
Håber du vil nyde det og downloade programmet til din lazzzerdisc og høre det på vej til arbejde eller på turen hjem fra Saxon's..

Sing a lång signout, undfangelse til splask, hey jonas, søren i huset med masser af maskiner, blank under hatten, telefonen virker - vist nok, kneppedyrene er genopstået!, hvor er El Jeffe?, hvad laver Don stener? - tag din phone, Sprinkler show på saxons, nå, All starr weekend - Bryant er MVP, Kristoffer: "men Martin.. (i en seriøs tone) nu ryger vi den smøg"

20/02/2011

Hmmmm ROCKING CHAIRS

Kender du det hvor man youtuber, og ud af det blå er man et helt forkert sted, hvor Tom Jones sidder i en gyngestol?


16/02/2011

Giv dig selv en gave -og jeg hjælp en pladekongeJeg vil bare lige sprede ordet lidt om det her virklig gode mixtape.
En af funkplade-elitens konger har fået hjernekræft og hans gode ven har lavet et mix med
nogle hjernedødt obskure plader, for at samle penge sammen til sin vens dyre medicin.
Man kan donere hvad man vil, mixtapet er gratis.

læs mere og download her

13/02/2011

Hmmmm INK

Kender du det hvor man youtuber og ud af det blå er man et fuldstændigt andet sted end da man startede. Dejlig video om hvordan ink bliver lavet.

04/02/2011

Live på Wascator Xiangy & Hunnerkris

Den unge super duo, som består af to kinesere med en stærk musikalsk baggrund i og på den moderne world scene optræder nu for første gang i Danmark. Denne aften vil byde på klassiske brudstykker af musik historiens vigtigste øjeblikke. Det hele, er ned til den mindste detalje mixet af hunnerkongen i hans hjemme studie. Hvor han har isoleret sig selv i dette årti for at perfusionere dette set. Hertil har Xian givet sit præg som efterlader det hele uforudsigeligt, interessant og ikke mindst tidsløst.

"MEIN GOD!" ♥♥♥♥♥♥
Bellaoui, Boogie Weekly