31/03/2010

Pladevennerne & Dj Graded præsenterer Påske Beatdown (vol. 2)I aften kan du på Mesteren & Lærlingen hører fire spændende producerer spille deres egne beats fra de strengt fortrolige arkiver. Vi får besøg af vores afslappede Soulbrother Newholmes. Den yndige Dixen og ebony and ivory aka. Mads og Mala fra Pladevennerne. Der er lagt op til et kæmpe beatdown, så kom forbi med fred og kærlighed. Peace!29/03/2010

THEME-MIX: PUSSY LICKIN' MUSICSå er det slut med at slikke alfabetet. Stemningen er sat, Pladevennerne opfordrer hermed alle til at give deres special lady en orgasmisk space travel. Føl musikken nyd det og drop endelig et par comments om jeres egne tricks. (Bek slikker f.eks til takten af lilletrommen, Bellaoui er mere inspireret af strygerne og Speedmachine - ja, det giver sig selv)
NO PENETRATION ALLOWED.

27/03/2010

26/03/2010

GUEST-MIX: DJ LND - OPPOSITE FUTURE MIXES 2008Vi har endnu et gæstemix på programmet! Den her gang har vi fået tilsendt et mix fra DJ LND from the DJS' LNDS, som han selv kalder det.. Hvis du godt kan li tanken om dommedag, så er det her til dig. MR. LND: "Har et fedt mix jeg lavede engang da jeg var pænt skæv der" .....


24/03/2010

Nicky Guerrero Pladevennerne og DJ GradedI aften skal alle de dejlige mennesker der keder sig tage ned og tjekke Mesteren og lærlingen ud. Vi har været så heldige at krydse veje med den danske skateboard legende Nicky guerrero. Nicky G har længe samlet på plader så der vil helt sikkert blive spillet god guldalder tunes og hvem ved om hele aften måske slutter med G manuals på parkerings pladsen. vi ses, PEACE!

22/03/2010

PLADEVENNERNE RADIO EPISODE #3
I fredags havde vi endnu en fantastisk radio-session som, i løbet ad aftenen, udviklede sig til at blive en vaske ægte fest! Vi hyggede os rigtigt meget med at lave episode #3 og den lyder faktisk også rigtig godt. Vi håber at I vil nyde at lytte til den, lige så meget som vi nød at lave den.

06/03/2010

PLADEVENNERNE RADIO EPISODE #2Episode 2 var endnu en fest, men denne gang havde vi hooket op med super udstyr, så man endda kan høre hvad vi siger - Tak til Joel the engineer!

Lyt, syng med, grin og fæld en tåre, der er i denne episode plads til det hele. Nu også med tracklist!