24/02/2010

FLICKS @ WASCATOR FEBRUAR '10


I lørdags havde vi vores anden aften på Wascator. Der dukkede en masse venner op og stedet var igen godt proppet. Tak til alle der kom og festede med os..

Vi ses d. 6. marts, hvor vi igen spiller på Wascator. Næste gang får vi dog selskab af Don Stener og Fredspiben (Hiphop Uglen) ! Det blir mad dope..

19/02/2010

ANTON MIXTAPE
Et mixtape til mindet om vores kære ven Anton Njie.
Det er med både glæde og sorg at vi ligger dette mixtape op.
Vi har haft det liggende i lang tid. I anledning af hans
22 års fødselsdag er det nu på tide at vi deler det.
Håber i vil nyde detDownload det HER

17/02/2010

PLADEVENNERNE ELSKER WASCATOR
Wascator
er et af de steder der burde være flere af, og efter vores hyggelige aften med Don Stener dernede for et par måneder siden, har vi løbende snakket om at vi gerne ville tilbage. Og nu sker det. Det ser nemlig ud til at vi skal spille der regelmæssigt både alene, og med hr. Don Stener. Første gang vi slår dørene op for en all out Pladevennerne -aften på Wascator er på lørdag, d. 20. Februar hvor vi samtidigt fejrer Mads' fødselsdag!. Som du kan se i kalenderen har vi et par aftener planlagt allerede, så kom forbi på lørdag ved 22-tiden, og drik en øl, og få kridtet danseskoene!

Her er et lille kort der viser hvor du kan finde Wascator, hvis du er typen der let farer vild. Du kan klikke på billedet for at se det i en større udgave.
Vi elsker jer.

/Pladevennerne

12/02/2010

PLADEVENNERNE RADIO EPISODE #1
Endelig! Endelig fik vi lavet vores første radio udsendelse, med en masse af vores ynglingsnumre, og hvad vi ellers går og finder for tiden. Du kan lytte til det her inde på siden mens du er på arbejde, eller du kan hente det ned så du kan høre det på din ipod. Der er en lille smule snak indover, og vi fik lidt øl indenbors undervejs, men det kan forhåbentlig kun mærkes på den gode måde! Vi er stolte over at kunne præsenterer "Pladevennerne Radio Episode #1" -VÆRSGO!

ALL-STAR WEEKEND 1ST QUARTER
1st quarter af All-Star weekend braget mellem Mala og Bellaoui. Tip off Bitch!DOWNLOAD HERTracklist:

Samiyam & ODB- Rounded Ya
Quas- Astro Travellin
Pete Rock & Method Man- Half man Half Amazing
SV- Raise it Up!
Khal Allan- AMOKNU.

08/02/2010

MUSICA BAIANA # 3Saa er mit ophold her i Salvador ved at vaere forbi, har kun et par dage tilbage - men i morgen begynder karneval. I den tid jeg har vaeret her, har jeg kunne se tribunerne blive bygget og opleve, hvordan alle taler mere og mere om den kommende festuge. Tror det gaar fulstaendigt amok i morgen, hvor hele byen fester, og dem der ikke kan li karnevallet allerede er taget ud af byen, saa der kun er festaber og turister tilbage.

HIP-HOP ONSDAG 10/2 BEATDOWN VOL. 1Denne sexede onsdag inviterer Pladevennerne og DJ Graded på musik med nogen af københavns skønneste musik producerer. vi har fanget Robin Hanibal (boom clap bachelors & Quadron) Terry Tester (Vincent van gogo & Yokohama) og til sidst Exampler fra Veteran Cosmic Rockers. De har fået frie tøjler til at spille deres egne ting, så vi håber på nogen rare, rare beats fra de glemte arkiver.

07/02/2010

JORGE BEN JOR @ TEATRO CASTRO ALVES, SALVADORTorsdag tog et smut forbi Campo Grande, en stor plads/park i Salvador, hvor det store teater Castro Alves ligger.
Jeg havde koebt min billet et par dage inden til en soelle sum af R$ 60 (180 kr) - vildt dyrt for en koncert her!