29/12/2009

GUEST-MIX: DJ DON STENER - THE LOVELY COPYMELLOW BREAKDOWN VOL II


DJ Don Stener var i Heimdalsgade-studiet en solrig vinterdag. Det blev til en række tracks, der beskrev den "halv-psykedeliske kærlighedsfølelse, hvor man må smide alt over bord for til sidst at kunne rede den på målstregen".

Dette mix er det første, hvor vi har haft en ven inde og spille sine plader, men vi regner med, at det bliver en fast del af blog'en fremover. En klassisk Don Stener session, med en masse virkelig sjældne plader - og så har Hr. Stener endda forbarmet sig over os og offentliggjort tracklisten! En perle for alle diggere og musikelskere.

19/12/2009

THEME-MIX: SOULSKINSoulskin er det første i rækken af tema-mix, hvor vi sætter en håndfuld plader sammen indenfor et bestemt tema. Vi lægger ud med et solmixtape til de møgkolde vinterdage, så man kan drømme sig tilbage til sommeren og varmen..

FLICKS @ WASCATOR


Fredag havde Michael (Don Stener) inviteret os til mad, øl og musik på Nørrebrobaren Wascator. Det blev en god aften med mange Hancock øl og fuldt hus på det lille sted..

FLICKS @ ARKITEKTSKOLENS JULEFROKOST


Torsdag blev en god og lang aften! Vi spillede til flere af festerne derude, men her er nogle sene billeder fra Coney Island - festen. Tak for en god aften og vi håber alle kom godt hjem og ik blev fanget i kampen om taxaerne.

16/12/2009

VILD JULEWEEKENDDer er en lang weekend forude!

Onsdag d. 16. Dec. afholder vi den 4. Onsdag Hiphop på Mesteren & lærlingen. Det lille sted i Kødbyen ligger lokaler til Plavennerne, DJ Graded + hemmelige gæster fra kl 10.. Kom og drik nogle billige guldøl og hør danmarksmesteren og hans lærlinger spille rå hiphop!

Torsdag d. 18. Dec. spiller vi ude på arkitektskolens julefrokost - Både til Clockwork Orange og Coney Island festerne. Her fejrer, alle os med job, at vi har fået juleferie og at arbejdet/studiet først venter i det nye år.

Fredag d. 19. Dec. bliver aftenen afholdt i to omgange. Det starter på Wascator, hvor Michael (DJ Don Stener) har inviteret os til at spille plader fra 21-02. Det kunne meget vel gå hen og blive til mere end én enkelt gang. Tjek Wascator her

Fra kl 02-04 spiller vi på den enorme funk-færge Stubnitz ved Langebro. Det koster 50,- at komme ind, men man får bestemt noget for sine julepenge. Tjek program her!

Håber vi ses !

MIXTAPE: SKT. HELVEDESVelkommen til vores nye hjem!

Her er det første mixtape vi smider ud til jer, som Kong Foo scratchede sammen for lang, lang tid siden. Skt. Helvedes Mixtapet har kun eksisteret på bånd indtil videre og er blevet hørt meget på Mikkels fede boombox i gode sommernætter/morgener på Sankt Hans Torv.

Hermed startskuddet til en ny fed fånk-side med alt det vi går og laver - mixtapes, spillejobs, radio og billeder fra sene aftener.

For noget random lol - tjek mirroreggs.com

Kys fra Pladevennerne15/12/2009

MIXTAPE: LATE NIGHTEn sen aften i Sydhavnen blev til en god omgang sloppy mix og god musik. Download det og nyd på din disc-man!MIXTAPE: BEEKS & SPEEDMACHINE - DAMN GOOD COFFEEEt mixtape af lidt ældre dato - Faktisk helt tilbage fra Hillerøddagene på teenageværelset!
Tjek det ud for noget FÅNK.


TRYK HER FOR DOWNLOAD

PLADEVENNERNE I NEW YORK

Her er fede billeder fra Pladevennernes diggertur til New York Shitty i April '09


BILLEDER: FLYERS


Så har vi fået samlet et par af de flyers der har været gennem tiden.
Hvis du ligger inde med nogle, så bliver vi meget glade, hvis du gider at sende dem til pladevennerne@hotmail.com